Connect with us

Nincs kategorizálva

Dokic kiesett

Friss eredmények a Nasdaq-100 Open mai fordulójából, a nõi mezõnybõl

A luxemburgi Anne Kremer két szettben búcsúztatta a jugoszláv lányt a további küzdelmektõl Miamiban. Dokic mindössze négy játékot nyert a mérkõzés folyamán, amelynek idõtartama összesen 55 perc volt. Ezalatt Dokic hat kettõshibát vétett (Kremer 4-et) és kereken ötven ki nem kényszerített hbája volt, Kremernek durván a fele, azaz 26. A nyert pontokat tekintve: 67:47 a luxemburgi lány javára.

Továbbjutott ma még a dél-afrikai Amanda Coetzer, aki Barbara Rittner (német) ellen nyert három játszmában 2-6, 6-3, 7-5-re.

Az orosz Elena Dementieva az osztrák Barbara Schett-tel találkozott s már a következõ fordulóban tudhatja magát. Az eredmény: 7-6, 6-2 lett.

Martina Hingis szinte lesöpörte a pályáról a fehérorosz Tatiana Poutcheket: az elsõ szett 18, míg a második 23 percig tartott, ami az eredményen is meglátszik: a svájci lány love-ra hozta az elsõ szettet és a másodikban is csak egy becsületjátékot engedett meg a fehérorosz játékosnak.

Kiesett a bolgár Magdalena Maleeva, aki ellen az amerikai Alexandra Stevenson bizonyult jobbnak. Az eredmény: 6-3, 7-5.

Ugyancsak elbúcsúzott a további küzdelmektõl az amerikai Meghann Shaughnessy, aki honfitársától, Marissa Irvintól kapott ki három játszmában 6-4, 3-6, 4-6-ra.

Serena Williams sem idõzött ma túl sokat a pályán, kétszer 23 perc alatt biztosította be magának a továbbjutást a szlovén Katarina Srebotnikkal szemben. Az eredmény: 6-1, 6-0.

A következõ fordulóban van már az olasz Silvia Farina Elia is (Tamarine Tanasugarn ellen gyõzött 6-3, 6-2 arányban), továbbá Cara Black (aki elbúcsúztatta a másik szlovén lányt, Tina Pisniket – az eredmény 6-4, 7-5 lett), a belga Kim Clijsters (Paola Suarez ellen nyert 6-4, 6-4-re), Tatiana Panova (az izraeli Anna Smashnovát verte ki 2-6, 7-5, 6-1 arányban) és Iroda Tulyaganova (aki a japán Ai Sugiyama ellen bizonyult jobbnak 3-6, 6-4, 7-5-re).

Adatforrás: nasdaq100open.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top