Connect with us

Henin örül, Dokic szomorkodik, Hingis a továbbjutók között

Nincs kategorizálva

Henin örül, Dokic szomorkodik, Hingis a továbbjutók között

A harmadik helyen kiemelt Justine Henin bekerült az Indian Wells-i torna negyedik fordulójába, míg az ötödik kiemelt Jelena Dokic továbbra sem épült fel a sérülésébõl. Hingis pedig elégedett a játékával

Miután megszenvedett a szlovén Maja Matevzictyel a második fordulóban, Justine Heninnek könnyebb dolga volt a 43. helyen álló olasz Adriana Serra Zanettivel: mindössze ötvenhárom perc után már a továbbjutók táborába került, miután 6-3, 6-0-ra zárta a meccset. “Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel. Agresszíven játszottam és nem követtem el sok hbát” – így Henin.

Csak három játékot sikerült nyernie a jugoszláv Jelena Dokicnak az Anne Kremer elleni mérkõzésen: továbbra is sérüléssel küszködik a jugoszláv lány. Az utóbbi tornákról visszalépni kényszerült teniszezõnek nem megy mostanában: “Tegnap lesérült a másik lábam is [az Elena Bovina elleni mérkõzésen, a második fordulóban], és csak 50%-os voltam, de meg akartam próbálni. De ahogy tovább játszottam, még rosszabb lett.”-mondta Dokic, aki abban reménykedik, hogy a sérülései nem akadályozzák meg abban, hogy induljon a jövõ héten Key Biscayne-ben.

Az elsõ helyen kiemelt Kim Clisterst verõ francia Nathalie Dechy álmai szertefoszlottak az orosz Anastasia Myskina elleni mérkõzést követõen: a harmadik fordulóban ugyanis az orosz játékos bizonyult jobbnak 7-6, 7-5 arányban.

A negyedik fordulóban van a második helyen kiemelt svájci Martina Hingis is az Elena Likhovsteva elleni 6-3, 6-3-as gyõzelmével. Hingis következõ ellenfele Daniela Hantuchova lesz, aki Barbara Schett ellen nyert s akirõl Hingis is jó véleménnyel van: “Nagyon tehetséges játékos”-nak tartja, a bókok ellenére viszont minden bizonnyal rákapcsol a pályán.

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top