Connect with us

Indian Wells – érdekesnek ígérkezõ mérkõzések

Nincs kategorizálva

Indian Wells – érdekesnek ígérkezõ mérkõzések

Ma sem maradnak le a pályáról a nagy nevek a Pacific Life Openen

A címvédõ Andre Agassi 50. titulusát követõen érkezett Indian Wellsbe: tavaly Pete Samprast gyõzte le a Pacific Life Open döntõjében. A 2001-es diadal megvédéséért küzdelembe szálló Andre Agassi elsõként a svájci Michel Kratochvillal találkozik.
Ma lép pályára a harmadik helyen kiemelt Juan Carlos Ferrero is, akinek az 1998-ban döntõs Greg Rusedski lesz az ellenfele, míg a háromszoros gyõztes Michael Changgel szembe Paradorn Srichaphan áll majd a pálya túlsó felén.

Ma játszik a horvát Ivan Ljubicic is, aki a chilei Marcelo Riost kapta ellenfelül: Rios 2-0-ra vezet eddigi találkozásaikat követõen. Ljubicic elõször vesz részt ezen a tornán. 2002-ben eddig elért eredményei: Adelaide-ban negyeddöntõs, az Australian Openen a harmadik fordulóig jutott el (Roddickot gyõzte le, Ferreira ellen veszített), hozzásegítette a horvát Davis Kupa válogatottat a Németország elleni gyõzelemhez az elsõ fordulóban, Rotterdamban elõdöntõs, Dubaiban negyeddöntõs.

Rios: nyolcadik alkalommal játszik Indian Wellsben, 1998-ban a döntõben Greg Rusedski ellen bizonyult jobbnak. 2002-es eddigi eredményei: Sydneyben és az ausztrál nyílt bajnokságon negyeddöntõs, Vina del Marban az elsõ fordulóban, míg Buenos Airesben a második fordulóban esett ki – mindkét alkalommal Mariano Zabaleta volt az ellenfele. Pályafutása során 18 ATP gyõzelmet zsebelt be, és 1998-ban döntõs volt az Australian Openen.

Andre Agassi – Michel Kratochvill: Agassi vezet 1-0-ra
Andre Agassi tizennegyedik alkalommal utazott el Indian Wellsbe: 1990-ben és 1995-ben döntõs, 2001-ben sikerül a gyõzelem.
Kratochvill elõször játszik Indian Wellsben. 2002-es eddigi eredményei: Adelaide-ban kiesett az elsõ fordulóban, Aucklandban elõdöntõs, a második fordulóig jutott el az Australian Openen és Milánóban, képviselte Svájcot az Oroszország elleni Davis Kupa mérkõzés elsõ fordulójában, Scottsdale-ben nyert Canas ellen, majd a döntõs Balcells búcsúztatta a második fordulóban.

Jan-Michael Gambill – James Blake: Blake vezet 1-0-ra
Gambill ötödik alkalommal vesz részt ezen a tornán: 1998-ban elõdöntõs, 2001-ben pedig negyeddöntõs volt. 2002-es eddigi eredményei: Memphisben, San Joseban és Delray Beachben elõdöntõs, Aucklandben, az ausztrál nyílt bajnokságon és Milánóban kiesett az elsõ fordulóban.

Blake másodszor játszik Indian Wells pályáján: 2000-ben Greg Rusedski ellen veszített az elsõ fordulóban. 2002-es eddigi eredményei: tagja volt az amerikai Davis Kupa csapatnak a szlovákok elleni elsõ forduós találkozón,
Waikoloaban Challenger torna-gyõztes, Memphisben döntõs (roddick ellen veszítette el a döntõt).

Greg Rusedski – Juan Carlos Ferrero: Rusedski vezet 2-0-ra
Rusedski nyolcadszor vesz részt a Pacific Life Openen, 1998-ban döntõs. Eddigi eredményei 2002-ben: Adelaide-ban negyeddöntõs, Aucklandban nyerte meg pályafutása 11. titulusát, kiesett az Australian Open harmadik fordulójában, Milánóban elõdöntõs, Marseille-ban negyeddöntõs, a vesztes brit Davis Kupa csapat tagja volt a svédek elleni elsõ fordulóban.

Ferrero harmadszor vesz részt ezen a tornán. 2002-es eddigi eredményei: az évad elsõ hónapját sérülés miatt volt kénytelen kihagyni, visszalépett az ausztrál nyílt bajnokságtól is. Milánóban tért vissza, de a második fordulóban veszített a tornagyõztes Sanguinetti ellen. Benne volt a spanyol Davis Kupa csapatban, Marseille-ben a negyeddöntõig jutott, Dubaiban a második fordulóban esett ki, El Aynaoui ellen adta fel a meccset sérülés miatt s azóta nem játszott.

Paradorn Srichaphan – Michael Chang: Chang 2-0-ra vezet
Chang 13. alkalommal játszik Indian Wellsben, háromszoros gyõztes (1992, 1995, 1996). 2002-es eddigi teljeítménye: Kiesett az elsõ fordulóban Aucklandben, az Australian openen, Koppenhágában, Memphisben és San Joseban. Negyeddöntõs volt a Walkoloa Challenger tornán.

Srichaphan másodszor jött el Indian Wellsbe: 2001-ben a selejtezõkbõl került a fõtáblára és a második fordulóig jutott el (ott Hewitt ellen veszített). 2002-es eddigi eredményei: Chennai-ban pályafutása elsõ döntõjét játszotta (Canas ellen veszített), az Australian Openen kiesett az elsõ fordulóban (ugyancsak Canas keze ügyén), Brestben döntõs a Challenger tornán, Delray Beachben negyeddöntõs (Sanguinettitõl kapott ki).

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top