Connect with us

Davydenko: knock out

Nincs kategorizálva

Davydenko: knock out

Estoril gyõztese küszködik a salakra való visszatéréssel

Az Allianz Suisse Open elsõ fordulójában máris búcsúra kényszerült a hatodik helyen kiemelt Nikolay Davydenko, akit történetesen a francia Anthony Dupuis lepett meg. Azért érdekes ez a vereség, mert Davydenko ebben az idényben 17-10-es salakrekorddal büszkélkedhet, megnyerte Estorilt, de Gstaadban már nem tudta formába hozni magát a fûpályák után.

A harmadik helyen kiemelt cseh Jiri Novak könnyedén jutott be a második kanyarba, miután egyenes szettekkel verte az örmény Sargis Sargisant. Novak 2001-ben volt már tornagyõztes is Gstaadban, tavaly pedig betegség miatt vissza kellett mondania a versenyt.

A dél-amerikaiak harcában az 5. kiemelt Juan Ignacio Chela nem sokat teketóriázott a brazil Andre Saval, 6-0, 6-2-re intézte el. A másik argentin, Gaston Gaudio pedig a belga Kristof Vliegent ütötte ki szintén sima játszmákkal.

Ami a többi elsõ körös meccset illeti, a francia Paul-Henri Mathieu a német Philipp Kohlschreibert búcsúztatta, a belga Christophe Rochus a svájci, szabadkártyával játszó Michael Lammert ütötte ki, az osztrák Stefan Koubek eltékozolta ugyan a második szettet, de mindazonáltal sikeresebb volt a spanyol Galo Blancoval szemben, a francia Jean René Lisnard pedig szetthátrányból verte meg a svájci, szabadkártyás Stanilas Wawrinkat.

Ma tér vissza a salakra a címvédõ, háromszoros Gstaad bajnok Alex Corretja is: elsõ ellenfele a holland John van Lottum lesz. Corretja szabadkártyával játszhat ezen a versenyen – mint ismeretes Wimbledont azért hagyta ki, mert megszületett lánya és alighogy megérkezett Londonba, fordult is vissza, hogy a családjával legyen.

Forrás: ATP

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top