Connect with us

Babos Tímea tornát nyert párosban

ITF

Babos Tímea tornát nyert párosban

Babos Tímea a luxemburgi Anne Kremer oldalán megnyerte a párosok versenyét az angliai Bath-ban megrendezett ITF tenisztornán.A győztes páros a döntőben egy lengyel kettőst győzött le egy nehéz és egy könnyű szettet követően.

Babos Tímea Mexikó után így Angliából is el tudott hozni egy trófeát, hiszen Irapuatóban is tornát nyert párosban. Az angliai versenyen ha lehet még magabiztosabban menetelt párjával a győzelem felé, hiszen a döntőig mindössze 19 játékot veszítettek ellenfeleikkel szemben, ráadásul minden mérkőzésüket két szettben tudták le.

A fináléban Babosék a lengyel Domachowska/Piter kettős ellen léptek pályára. Domachowskát már ismerte TImi, hiszen éppen a lengyel lány volt az, aki egyesben az első fordulóban búcsúztatta őt ezen a viadalon és szombaton a döntőért játszik.

A magyar-luxemburgi páros azonban törlesztett az egyesben elszenvedett sérelmekért (Kremer is az első körben esett ki), az első szettet a rövidítésben 7/6-ra, majd a másodikat sokkal simábban 6/2-re megnyerte így elhódította a győztesnek járó trófeát.

Babos Tímea két hét alatt így két tornagyőzelmet aratott, remélhetőleg a sorozat nem mostanában fog megszakadni.

Szerző: molcsapat.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ITF

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top