Connect with us

Lesz még világelső Federer?

Egyéb hír

Lesz még világelső Federer?

Martina Navratilova úgy véli, Roger Federer felett eljárt az idő, és már sohasem kapaszkodik vissza a világranglista első helyére. A svájci keményen visszaszólt a teniszlegendának, és töretlenül hisz benne, hogy rövidesen ismét az ő hátát nézi a mezőny. Roddick megvédte a bázelit.Roger Federernek már nem csupán Rafael Nadalt kell visszaelőznie az első helyért, hanem Novak Djokovicsot is, aki ebben az évben már háromszor legyőzte a svájcit.

Az első néhány hónap eseményei azt mondatják Martina Navratilovával, a svájci megindult a lejtőn lefelé, és esélye sincs arra, hogy visszafoglalja trónját.

Federert szembesítették a cseh teniszlegenda szavaival, amelyekre meglehetősen ingerülten reagált.

„Talán nem látta a szezonzáró londoni torna meccseit. Esetleg éppen a Kilimandzsárót mászta meg” – utalt Federer arra, hogy Navratilova fontolgatta korábban, meghódítja a Mount Everestet.

„Nagyon kedvelem őt, a feleségemhez (Mirkához) is nagyon közel áll. Tudjuk be annak, hogy negatív kérdést kapott, és ilyenkor óhatatlanul is negatívan válaszol rá az ember. Mint szakértőt sokszor és sokan kérdezik, elkerülhetetlen, hogy olykor-olykor olyan dolgok is kicsúsznak a száján, amelyeket nem gondol komolyan” – magyarázta a bázeli.

Federer elmondta, fizikálisan olyan fittnek érzi magát, mint 22 évesen, és pontosan tisztában lesz vele, a teste mikor parancsol megálljt.

Andy Roddick ugyanakkor védelmébe vette a 16-szoros Grand Slam-győztest, és csendre intette a kétkedőket.

„Nevetséges. Akik kritizálják Rogert azért, amilyen formában most teniszezik, azok alighanem kifogástalanul teljesítenek saját munkájukban” – zárta rövidre az amerikai.

Csak halkan jegyezzük meg: a magyarok nagy reménysége, Fucsovics Márton azt jósolta, Federer az első ötben sem lesz benne a 2011-es év végére.

sporthirado.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top