Connect with us

Wimbledonban bombaüzlet a lakásbérbeadás

Egyéb hír

Wimbledonban bombaüzlet a lakásbérbeadás

Röviddel a wimbledoni tenisztorna előtt ismét felpörgött a bérbeadási piac a környéken. Egyesek milliókat kaszálnak.

Londonban egyre nagyobb üzlet a rövid időre, valamilyen nagyobb esemény idejére bérbe adni a nagyobb házakat vagy kisebb lakásokat. Wimbledon esetében egy kis ügynökség viszi a prímet, a Tennis London csak néhány hétig működik – de akkor ő is és a hozzá bejelentkezett ingatlantulajdonosok is nagyot szakítanak.

A Tennis London listáján 250 tulajdonos szerepel – írta a Reuters. Mindegyik ház vagy lakás rövid járásnyira van a híres All England Clubtól, így a legtöbb játékos, edző vagy orvos is könnyedén találhat szállást. – De csak, ha időben jelentkezik. Ennél a 250-nél ugyanis sokkal több ingatlanra van szükség, ráadásul nem tudni, hogy mennyi időre, hiszen a tartózkodás attól is függ, hogy ki, milyen messzire jut a versenyben.

A tulajdonosok egy hét alatt akár 10 ezer fontot is kaphatnak egy 4-5 hálós ingatlanért, de a kisebb lakásoknál is nyugodtan elkérhetnek 3-5 ezer fontot. A Tennis London egyébként legalább kéthétre kötteti le a lakást, ennél nem lehet rövidebb időre bérelni. A versenyben érintetteken kívül természetesen a több ezer néző egy része is a célcsoport része, s ha néhányan összeállnak, akkor talán nekik is megéri a helyi lakásbérlet.

Még a közepesen vagy rosszabbul kereső játékosok is szívesen alszanak a közelben, megspórolják ugyanis az időigényes utazgatást a belváros és Wimbledon között. Gyakorolni is többet tudnak, vagy éppen pihenni, hiszen a környéken számtalan intézmény szolgálja ezt.
Az ügynökségek előírják, hogy nem lehetnek elhanyagoltak, vagy kopottasak a bérbe adandó lakások, lapos tévé és wifi kötelező. A zuhanyozónak és az ágynak pedig méretesnek kell lenni, ami azt jelenti, hogy nem lehet benne a kádban a rózsa és előírás a nagy franciaágy.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top