Connect with us

Marosi első, Balázs Attila negyedik bajnoki címére pályázik

Országos

Marosi első, Balázs Attila negyedik bajnoki címére pályázik

A férfiselejtezőkkel ma elkezdődött a KÉSZ Felnőtt Magyar Bajnokság, amelynek a női és férfi versenyszámában is van egy toronymagas esélyes – olvasható a Magyar Teniszszövetség honlapján.

A hölgyeknél nem lesz címvédés, a tavalyi győztes Németh Virág nem indul, Marosi Katalin viszont igen. A Szuperligában öt meccséből négyet megnyerő, a világranglistán jelenleg a 768. helyen álló játékos élete első magyar bajnoki címére pályázik, és nagy meglepetés lenne, ha nem ő nyerne.

A felső ágon a másik nagy esélyes Mikó Zsófi, aki a négy között találkozhat Katival, de ebben a szekcióban kapott helyet Müller Réka és Szlavikovics Szabina is, az alsó ágon pedig a 2009-es bajnok Bukta Ági tűnik befutónak.

A férfiaknál Balázs Attila szoros nemzetközi versenyprogramja ellenére idén is időt szakít az ob-ra, és ez igen becsülendő dolog. A világranglista 277. helyén álló MTK-játékos hazai pályán szerezheti meg karrierje negyedik ob-elsőségét, amellyel beérné Noszály Sándort és Szigeti Ottót, és a nyolcadik legeredményesebb férfi versenyző lenne az ob-k történetében, Taróczy Balázs (1973–1976) óta pedig az első, aki sorozatban négyszer tud ob-t nyerni.

Balázs Attilának bátyja, a második bajnoki elsőségére pályázó György lehet idén is a legnagyobb ellenfele, de a formát tekintve Filipenko Viktor, Szatmáry Adrián, Nagy Péter és Tóth Csongor is beleszólhat az érmek sorsába.

A női táblát itt tekintheti meg, a férfi tábla sorsolására pedig kedden kerül sor a selejtező befejezése után.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Országos

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top