Connect with us

Könnyebb csoportban a magyar Fed-válogatott

Fed Kupa

Könnyebb csoportban a magyar Fed-válogatott

Viszonylag könnyebb csoportban küzdhet a továbbjutásért a magyar női teniszválogatott a Fed-kupa euro-afrikai zónájának január végén esedékes csoportmérkőzésein.

Londonban ma elkészítették a február eleji izraeli Fed-kupa csoportbeosztását, amivel nem lehetünk elégedetlenek: a magyar női teniszválogatott viszonylag könnyű csoportba került, még a csoport első helye sem elérhetetlen.

A magyar csapat a Babos Tímea (141.), Jani Réka (165.), Marosi Katalin (488.), Bulgakova Vaszilisza (569.) négyessel utazik Eilatba, ahol a svédekkel, a görögökkel és a bosnyákokkal játszik majd a csoportgyőzelemért.

Ehhez persze a riválisoknak is lesz hozzászólni valója, a svédek ugyanis Johanna Larssont (59.) és Sofia Arvidssont (77.) is nevezték, a görögöknél pedig ott lesz Eleni Daniilidiou (a 88. helyen álló 30 éves versenyző után nagy az űr, a második számú játékosuk csak a 381. helyen áll), a bosnyákok első számú játékosa csak a 294. helyezett.

A papírforma szerint a görögökkel szállunk majd harcba a csoport második helyéért, ami nem teljesíthetetlen küldetés, hiszen Daniilidou sem verhetetlen, Babos pedig nagyon jó formában van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Fed Kupa

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top