Connect with us

Babosék kikaptak a strasbourgi elődöntőben

Páros

Babosék kikaptak a strasbourgi elődöntőben

Babos Tímea – a tajvani Hszie Szu-vej oldalán – párosban drámai vereséget szenvedett döntő rövidítésben az első helyen kiemelt Natalie Grandin, Vladimira Uhlirova dél-afrikai, cseh duótól a 220 ezer dollár összdíjazású, strasbourgi salakpályás női tenisztorna pénteki páros elődöntőjében.

A versenyeket szervező WTA honlapja szerint a negyedik helyen kiemelt magyar, tajvani kettős a könnyedén megnyert (6:0) első játszma után 6:2-re elveszítette a másodikat. A harmadik felvonásban már 9–3-ra vezettek Grandinék, hat meccslabdájuk volt, ám Babosék sorozatban hét játékot nyerve meccslabdához jutottak. Az ellenfél azonban innen fordított, és került a fináléba.

„Nem volt egyszerű, de a páros már csak ilyen. Sok múlik a szerencsén, mind most is. Az első szettben nekünk volt szerencsénk, a második elején pedig az ellenfélnek. Az első játszmában nagyon jól teniszeztünk, a másodikban azonban a jó alap eltűnt az első két, picit balszerencsés gém miatt. A rövidítést sem kezdtük jól, aztán 9–3-nál egyszerre minden bejött, amikor már minden mindegy alapon játszottunk. Eljutottunk a meccslabdáig, de ekkor az ellenfélnek ismét szerencséje volt. Ez a hét jó alapot jelent a folytatásra” – nyilatkozta Babos Tímea.

STRASBOURG, WTA-TORNA (220 000 DOLLÁR, SALAK)
PÁROS, ELŐDÖNTŐ:
Natalie Grandin, Vladimira Uhlirova (dél-afrikai, cseh, 1.)–Babos Tímea, Hszie Szu-vej (magyar, tajvani, 4.) 0:6, 6:2, 12–10 – döntő rövidítés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Több innen: Páros

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top