Tenisz Blog

Djokovicsnak 27 millióért kelt el egy meccse

A sztárok sokaságát felvonultató jótékonysági árverésen Heidi Klum masszázst ajánlott fel, a világelső szerb teniszező pedig egy privát meccset.

A HIV-fertőzöttek és AIDS betegek megsegítéséért dolgozó francia amfAR alapítvány jótékonysági gáláján hemzsegtek a sztárok – és egyáltalán nem voltak szűkmarkúak, amikor egy-egy különleges szolgáltatásra kellett licitálni. Diane Kruger színésznő a barátjának, Joshua Jacksonnak vett egy masszázst magától Heid Klumtól, miközben Chris Tucker Michael Jackson táncát utánozta.

Az egyik legnagyobb sikere Novak Djokovicsnak volt: a világelső szerb teniszező egy privát mérkőzést ajánlott fel, amit egy bőkezű licitáló 90 ezer euróért (kb. 27 millió Ft) szerzett meg. Ennél is jóval többet ért – egészen pontosan 300 ezer eurót (kb. 90 millió Ft) egy szerep abban a reklámfilmben, amit majd Karl Lagerfeld és a Hollywoodi film cézár, Harvey Weinstein hoz tető alá. És ez is csak aprópénz az Andy Warhol által készített Marilyn Monroe-t ábrázoló képért, amiért nem sajnált éppen kétszer ennyit áldozni új tulajdonosa.

Az összesen 11 millió eurót fialó rendezvényen fent említettek mellett olyan további A kategóriás sztárok jelentek meg Cap d”Antibes-ben, mint Janet Jackson, Alec Baldwin, Aishwarya Rai Bachchan, Kylie Minogue, Gerard Butler és Kim Kardashian.