Connect with us

Rekordlétszám a Kupa Librén

Nincs kategorizálva

Rekordlétszám a Kupa Librén

Kánikula, rekordlétszám és kiváló hangulat. Ez jellemezte a III. Kupa Libre teniszfesztivál első játéknapját. A siófoki versenyen profik és amatőrök is salakra léptek. Tizenkét pályán egész nap pattogott a sárga labda.

Csaknem másfélszáz, egész pontosan 146 teniszező nevezett Magyarország legnagyobb nyári teniszfesztiváljára, a Kupa Librére, s ez rekord a verseny történetében. A profi női és férfi kategóriákkal indult a program, délután csatlakoztak az amatőrök, a vegyes párosok és a profi-amatőr duók is. A viadal népszerűsége talán épp abban rejlik, hogy itt a profi és amatőr játékosok egymás ellen és egymás oldalán is kipróbálhatják magukat.

Az egykori Davis Kupa válogatott, Kiss Sebő jövendőbeli sógorával, Décsi Andrással az oldalán vágott neki a teniszfesztiválnak. A szintén sokszoros válogatott, Kisgyörgy Gergely pedig Pincési Endrével indult. Az olimpikon teniszező, Szávay Ági húga, Blanka is a Kupa Librén párosozik ezekben a napokban, méghozzá Gyabronka Bence társaként. A 2010-es junior wimbledoni bajnok, Fucsovics Marci Svájcból egyenesen a Balaton fővárosa felé vette az irányt, és szombaton kora délután bemutató mérkőzésen mutatja meg tehetségét. A Sportklub munkatársai is ütőt ragadtak, s kiderült: Czollner Gyula nemcsak az autós sportban, hanem a teniszpályákon is otthonosan mozog, fiatal kolléganője, Viola Eszter partnereként.

A Kupa Libre abban az egyben különbözik más teniszversenyektől, hogy itt a labdamenetek között nem kell csendben lenniük a nézőknek. Szól a zene, csinos lányok keverik a koktélokat, igazi fesztiválhangulatban zajlik a játék. A nyitó nap hangulatos grill partyval és közös bulival zárult.

Szombaton reggel 9 órakor indul a program: a Marx téri és a Küszhegyi Sportcentrum pályáin folyamatosan teniszmérkőzések, játékok, 15 órától pedig beach tennis verseny várja az érdeklődőket a Balaton- parti Beach Club homokos pályáin. A második napon elfáradó teniszezőket este Rakonczai Imre pezsdíti majd fel. Vasárnap az elődöntőkkel és a döntőkkel zárulnak a küzdelmek.

Képeket az alábbi linken találsz hozzá:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.444119662276023.105889.167917846562874&type=1

Pákai Adrienn

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top