Connect with us

A visszavonult Ferrero Federert isteníti

Fed Kupa

A visszavonult Ferrero Federert isteníti

Az egykori világelső, Juan Carlos Ferrero az AS sportnapilapnak elmondta, hogy karrierje során egyedül Roger Federer-nél érezte rosszabbnak magát.

Október 22-én a valenciai ATP-tornán vereséget szenvedett Juan Carlos Ferrero, aki a mérkőzés után visszavonult. A spanyolok egykori klasszis teniszezője az AS sportnapilapnak adott egy rövid interjút, amelyben kiemelte Roger Federer és Lleyton Hewitt nevét is.

A harminckét esztendős egykori világelső elmondta, hogy az ausztrál teniszező volt a legkeményebb ellenfele a karrierje során. Érdekesség, hogy a 2002-es világbajnokság döntőjében Hewitt pont Ferrerót győzte le.

A Roland Garros 2003-as kiírásának győztese ennek ellenére nem Hewittot, hanem a svájci Roger Federer-t tartja az egyik legjobb teniszezőnek: „Ő az egyetlen olyan teniszező, akinél rosszabbnak éreztem magam.” – mondta Ferrero a jelenlegi világelsőről.

Érdekesség, hogy az 1999-es év végén a spanyolt választották meg az esztendő legjobb újonc játékosának, ezen a szavazáson Federer a második lett. Némileg meglepő, hogy honfitársáról, Rafael Nadalról egy szót sem ejtett, pedig a huszonhat esztendős klasszis 11 Grand Slam-tornát nyert meg.

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Fed Kupa

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top