Connect with us

Babosék elődöntősök Marrákesben!

Mandy Minella

Egyéni

Babosék elődöntősök Marrákesben!

Babos Tímea a luxemburgi Mandy Minella oldalán bejutott a legjobb négy közé a marokkói Marrákesben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán.

Az első szettet közel fél óra alatt elveszítették Babosék, 5:3-nál a szettben maradásért adogattak, ám a cseh duó brékelt és játszmaelőnyre tett szert. A második szettben előbb Babosék brékeltek, majd Hrdinováék visszavették a brékelőnyt, így 3:3-nál minden kezdődhetett elölről.

A hetedik gémben három bréklabdához jutott a magyar, luxemburgi páros, az elsőt egy ásszal hárították a csehek, a másodiknál azonban jött egy kettős hiba, így 4:3-ra ismét Babosék vezettek. Itt jött az újabb fordulat, ezúttal a csehek brékeltek, majd simán hozták adogatásukat, így Baboséknak megint a szettben (és ezúttal már a meccsben) maradásért kellett szerválniuk.

Minella egy kettős hibával nyitott (ez volt a negyedik a magyar, luxemburgi párosnak a mérkőzésen), ám ezután belelendült, s meccslabdát hárítva egyenlített a harmadik helyen kiemelt duó. 6:5-nél ismét a mérkőzésben maradás volt a tét Babosék számára, a magyar lány jól adogatott, így jöhetett a rövidítés, melyet magabiztosan nyertek Babosék, szuper tiebreakre mentve a találkozót.

Ebben jól kezdtek Babosék, 3:1-re megléptek, ám a csehek összekapták magukat és rövidesen már 3:3 állt az eredményjelzőn. Ezután fej-fej mellett haladtak a felek, 9:8-nál jött egy cseh kettős hiba, ami Babosék győzelmét jelentette, akik így elődöntőbe jutottak.

„Nagyon fordulatos meccseket élünk meg Mandyvel! Tegnap nagyon fáradtan játszott, így az a meccs azért volt nehéz. Ma pedig valahogy nem éreztük egymást…De jól küzdöttünk, meccslabdákat hárítottunk! Természetesen örülök a győzelemnek, az újabb elődöntőnek!” – nyilatkozta Babos a meccs után.
A torna másik magyar érdekeltje, Czink Melinda 18 órakor az olasz Flavia Pennetta ellen kezd Marokkóban.
MARRÁKES, WTA-INTERNATIONAL-TORNA (235 000 dollár, salak)
NŐI PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ:
Babos, Minella (magyar, luxemburgi, 3.)–Hrdinová, Plisková (mindkettő cseh) 3:6, 7:6, 10-8

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top