Connect with us

Enrique Iglesias elveszi Kurnyikovát

Bulvár

Enrique Iglesias elveszi Kurnyikovát

Egy tucat esztendeig kellett várnia az esküvőre a szépséges egykori teniszcsillagnak, de az idő neki dolgozott. Jövő héten végre bekötik a fejét.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova már több mint egy évtizede egy pár, most kötik össze hivatalosan is az ­éle­tüket. Kapcsolatuk már a kezdetek óta a nyilvánosság előtt zajlott, és bizony nem volt mentes a hullámvölgyektől sem. Enriquéről például korábban többször is az a hír járta, hogy saját neméhez vonzódik, hiszen egy fellépésen egy férfival csókolózott a színpadon, Kurnyikova pedig állítólag többször is megcsalta párját.

Ám most úgy fest, a két sztár szerelme kiállta az idő próbáját. A Miamiban tartandó ceremónia vendéglistáján több híresség is megtalálható. – Anna már évekkel ezelőtt szeretett volna hozzámenni Enriquéhez, ám az énekes még nem akarta magát egy életre elkötelezni – most meggondolta magát.

Az esküvő a jövő hét végén lesz, és többek között Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria valamint David és Victoria Beckham is ott lesz. Pazar esküvőt szeretnének, olyat, amilyenről mindig is álmodtak – nyilatkozta a pár egyik közeli barátja.

Enrique már 2011-ben gyűrűt vett Kurnyikovának, de egészen idáig várt a tökéletes esküvői időpontra. A 38 éves Iglesias hűségesebb alkat ugyan, mint nőcsábász édesapja, de azt határozottan kijelentette, hogy 40 éves koráig nem szeretne gyereket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top