Connect with us

Marosiék holnap döntőznek

Marosi Kata

Magyar vonatkozású hírek

Marosiék holnap döntőznek

A második helyen kiemelt Hao Csing Csan, Kristina Mladenovic tajvani, francia kettős ellen vívja majd a szombati döntőt Marosi Katalin és a horvát Darija Jurak az estorili tenisztorna női párosversenyében.

A viadal honlapjának beszámolója szerint a Hao, Mladenovic duó a pénteki elődöntőben két játszmában győzte le az Alla Kudrjavcova, Anastasia Rodionova orosz, ausztrál párost.

A Jurakkal közösen negyedikként rangsorolt Marosinak ez lesz a második döntője WTA-tornán, az elsőt 2009-ben ugyanitt játszotta, akkor a kanadai Sharon Fichman oldalán vereséget szenvedett a fináléban.

– Szombaton lesz a döntő, 13-14 óra körül – tájékoztatta lapunkat pénteken kora délelőtt Marosi Katalin. – A várható ellenfelekkel nem játszottunk még, mi a Mladenovic, Chan duóra tippelünk (nyertek is 6-3, 6-4-re a Kudryavtseva, Rodionova páros ellen – a szerk. megjegyzése), szerintünk ők nyerik meg a másik elődöntőt. Magas, és jól adogató lányokról van szó, akik az alapvonalon, és a hálónál is megállják a helyüket. Mladenovic mögött jónéhány páros tornagyőzelem van már, pedig igen fiatal, május 14-én lesz 20 éves – mondta el az FMH-nak Marosi Katalin.

– A csütörtöki meccsünk érdekesen alakult. Az első szettben több hibával játszottunk de úgy éreztük, jó úton járunk, tartanunk kell a taktikát, és ahogy csökken a hibaszázalékunk, megfordul az állás. Továbbra is határozottan vállaltuk az ütéseinket, és amik nem jöttek még be az első szettben, azok elkezdtek pályára menni, és végül sima második szettet eredményeztek. Jól szerváltunk, az adogatásfogadásaink is előnyös helyzetbe hoztak minket. Nagyon örülünk, hogy itt vagyunk a kapuban, s annak, hogy valóra válhat a nagy álmunk, WTA tornát nyerhetünk! Nagyon jól jött a pénteki szabadnap, hogy a megfázásom és a torokgyulladásom javuljon. Most megnézzük az ellenfeleink csatáját, majd egy rövid edzés után pihenek, és kúrálom magamat, hogy a lehető legjobb állapotban legyek a döntőre! – tette hozzá a sportoló.
Matók János/Fejér Megyei Hírlap

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Magyar vonatkozású hírek

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top