Connect with us

Már a nyolcban összejöhet a Federer-Nadal

Egyéb hír

Már a nyolcban összejöhet a Federer-Nadal

 

Pénteken elkészítették a 2013-as wimbledoni teniszbajnokság főtáblájának párosítását. A füves pályás viadalon a címvédő Roger Federer Andy Murrayvel egy ágon lesz, a svájci a legjobb nyolc között találkozhat Rafael Nadallal, míg a brit Jo-Wilfried Tsongával.

A másik ágon a világelső Novak Djokovics a negyeddöntőben Tomás Berdychhel mérheti össze erejét, az elődöntőben pedig David Ferrer jöhet a szerbnek.

A világelső Novak Djokovics Florian Mayerrel kezd az első fordulóban, a német játékos jelenleg 33. a világranglistán. A negyedik kiemelt David Ferrer Martin Alunddal mérkőzik, az argentin teniszező 103. a rangsorban. Rafael Nadal ellenfele Steve Darcis lesz a nyitó fordulóban. A címvédő Federer Victor Hanescuval kezd. Andy Murray első körös ellenfele Benjamin Becker lesz.

Akadnak még érdekes párosítások az első fordulóban: Stanislas Wawrinka ellenfele például Lleyton Hewitt lesz, Gilles Simon Feliciano Lópezzel mérkőzik, Markosz Bagdatisz Marin Ciliccsel. A szerb csatában Janko Tipszarevics Victor Troickivel küzd, Fernando Verdasco ellenfele Xavier Malisse lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top