Connect with us

Murray továbbjutott

ATP

Murray továbbjutott

 

Andy Murray magabiztos játékkal győzte le Tommy Robredót az angol nemzetközi teniszbajnokságon, így bejutott a nyolcaddöntőbe.

Bár szettről szettre szorosabbá vált a játék, Murray tudott koncentrálni a fontos labdameneteknél, így három kör után még mindig nem vesztett játszmát sem az idei Wimbledonon, ahol pedig mások mellett Roger Federer és Rafael Nadal is kiesett már.

„Andy nagyon komfortosan érzi magát itt, játékosként és emberként is egyre érettebb, jó nézni” – közölte a BBC-vel Tim Henman. „Több nagy név elhullott eddig, de Andy elégedett lehet azzal, ahogy játszik.”

„A harmadik szettben kiválóan szervált, kevés esélyem volt, de egyet sikerült kihasználnom, épp a végén. Megdolgoztam ezért a győzelemért, sok nyerőt ütöttem, ez volt a legjobb része a játéknak” – nyilatkozta Murray, aki a következő fordulóban a Viktor Troicki-Mihail Juzsnyij találkozó győztesét várja.

Mivel az igazán nagy nevek eltűntek az útjából, a skóttal szemben megnőttek az elvárások: „Ahogy hallom, az emberek még többet várnak tőlem, a sorsolás alakulása miatt. Nehéz ügy. Sokkal könnyebb lenne, ha egyszerre csak egy meccsre összpontosítanék.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top