Connect with us

Czinket harmadszor is megműtötték

Egyéb hír

Czinket harmadszor is megműtötték


Czink Melinda abban reménykedik, hogy több műtétre már nem lesz szüksége. Az eddigi három alaposan igénybe vette a szervezetét, a teniszezőnő tíz kilót veszített a testsúlyából.

Ahelyett hogy Wimbledonban teniszezett volna, életmentő műtéteken esett át Czink Melinda, aki a júniusi birminghami viadalon lett rosszul. Az angol orvosok akkoriban nem álltak a helyzet magaslatán, a perforálódott vakbél eltávolítása meghaladta a felkészültségüket…

A magyar teniszezőnő irtózatos görcsök közepette érkezett haza. Egy fővárosi kórházban újraműtötték, aztán ismét rosszul lett, a láza például felment 39 fok fölé.

– A harmadik beavatkozás előtti CT-vizsgálatok mutatták ki a gyulladást, az orvosok pedig újfent feltárták ezt a részt – mondta Czink István, Melinda édesapja. – Most végre rendbe hozták a lányomat, aki tíz kilót leadott a testsúlyából. A három műtétre egy tízcentis vágás emlékezteti a jövőben.

István kérdésünkre elárulta, nem perlik be a birminghami kórházat, mivelhogy szerintük az orvosok ellen képtelenség nyerni. Ráadásul a lánya hiába nézné szívesen a kórházban a wimbledoni tévéközvetítéseket, a szobájában nincs készülék, és mivel a járás nehezére esik, a folyosóra sem tud kimenni.

Márky Jenő, a Római Teniszakadémia igazgatója is szomorú Czink sorozatos operációja miatt, ugyanis titkon arra számított, hogy pályára tud lépni a július nyolcadikán rajtoló magyarországi női WTA-tornán. Ám jó, ha a sportolónőt addigra kiengedik a kórházból.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top