Connect with us

Jól szerepeltek reménységeink

ITF

Jól szerepeltek reménységeink

Az elmúlt héten jól szerepeltek utánpótláskorú teniszezőink, annak ellenére is, hogy tornagyőzelmet senki nem könyvelhetett el: Valkusz Máté Bulgáriában, a Stollár Fanny, Barzó Lilla duó Hollandiában második lett.

A szófiai U16-os versenyen Valkusz Máté első helyezésre is esélyes volt, s a nemrég két nemzetközi tornán győztes Koncz Barnabás is pályára lépett. Valkusz első kiemelthez méltó magabiztossággal verte bolgár, orosz és török ellenfelét, majd a 3. helyen rangsorolt szerb Vukicevic ellen 1-6, 6-1, 6-2-re győzött az elődöntőben. Idei ötödik tornagyőzelme azonban nem jött össze, a döntőben 6-7, 6-2, 6-4-re legyőzte őt a 2. kiemelt szintén szerb Milicevic. Koncz két győzelem után ugyancsak Milicevictől kapott ki a nyolc között.

A 15 éves Stollár Fanny a 2-es kategóriájú hollandiai ITF U18-as tornán elődöntőt játszhatott, Barzó Lilla viszont már a 2. körben veszített. A két lány párosban a döntőig jutott, ahol a 3. kiemelt kolumbiai kettős 2-6, 6-2, 11-9-re legyőzte őket.

Balassa Balázs a máltai U14-es versenyen a szezon során először tudott három meccset nyerni zsinórban. Előbb az orosz Smirnovot verte 6-0, 6-1-re, majd a 6. kiemelt ciprusi Aravist búcsúztatta 2-6, 6-0, 6-4-gyel, a nyolc között pedig a 2. kiemelt brit Lumsden ellen nyert 6-1, 6-1-re. Az elődöntőben a svájci Graziani jobban bizonyult nála.

forrás: www.huntennis.hu

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: ITF

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top