Connect with us

Venus új külsővel lépett pályára

Bulvár

Venus új külsővel lépett pályára

Venus Williams (33) mindig tud valami újat mutatni. Az amerikai teniszező extrém öltözékével, színes körmeivel már korábban is meghökkentette a világot.

Így nem meglepő, hogy az amerikai nemzetközi bajnokságon nemcsak játékával, megjelenésével is lenyűgözte a nézőket. A világranglistán jelenleg hatvanadik helyen álló, ötszörös wimbledoni és kétszeres US Open-győztes Williams az első fordulóban 6:1, 6:2-re lemosta a belga Kirsten Flipkenst (27) a pályáról, de főleg a rózsás ruhájáról és pink színű hajáról beszéltek az emberek.

Venus Williams fekete öltözékén ugyanis piros, fehér, narancssárga és lila virágok virítottak, míg hosszú fekete hajába rózsaszín fonatokat tetetett.

A teniszező a kiegészítőkre is adott. Egy óriási gyűrűt húzott az ujjára, rózsaszín körmét pedig pillangó és strasszkövek ékesítették.

A rajongók a közösségi oldalakon gyönyörű, lenyűgöző és érdekes jelzőkkel illették az amerikai sztár megjelenését. Venus és húga, Serena (31) is mindig adott a külsőre. Saját tervezésű ruháik vannak, a fiatalabbik Williams-lány pedig még műkörmösnek is tanult.

– Hátrányba kerülhet az ember, ha nem a megfelelő öltözékben lép pályára. Ha nem a lehető legjobban nézel ki, akkor nem is játszhatsz jól – nyilatkozta egy korábbi interjúban Venus, akinek komoly tervei vannak az egyesült államokbeli tornán. A teljesítményével is szeretne kitűnni.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top