Connect with us

Rafter visszatért majd búcsúzott

ATP

Rafter visszatért majd búcsúzott

Mindössze 73 percig tartott a 11 éve visszavonuló, kétszeres Grand Slam-győztes Patrick Rafter visszatérése a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel honfitársa, Lleyton Hewitt oldalán kikapott a párosverseny szerdai első fordulójában. A találkozót a párosspecialista Eric Butorac, Raven Klaasen amerikai, dél-afrikai duó nyerte 6:4, 7:5-re.

A 41 éves volt világelső – aki decemberben a részt vett a Papp László-sportarénában rendezett VI. Tennis Classics gálán – vasárnap jelentette be, hogy ismét pályára lép hazájának Grand Slam-versenyén. A Hewitt-tal alkotott veterán kettősük összéletkora 73 év.

„Eléggé ideges voltam a meccs előtt, bár az öltözőben jól szórakoztunk. Sokat viccelődtünk, leginkább rajtam. Jobban szerváltam, mint előzetesen gondoltam, a röptém is rendben volt, de az adogatásfogadásommal akadtak gondok. A második szervám pedig szörnyű volt, mondhatni, nevetséges. Bizonyos helyzetekben csak nevetni tudtam” – mondta a mérkőzés után a szerva-röpte stílusáról ismert Rafter, aki 1997-ben és 1998-ban megnyerte a US Opent, 1999-ben tagja volt a Davis-kupa-győztes ausztrál válogatottnak, most pedig a kapitánya.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top