Connect with us

Agassi: „Nadal mindenidők legjobbja”

Egyéb hír

Agassi: „Nadal mindenidők legjobbja”

A nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassi úgy véli, Nadal minden idők legjobbja, még a tizenhétszeres egyéni GS-bajnok Roger Federernél is jobb.

A sportvilág egyik nagy párharcát elemezve egy szingapúri lapnak Agassi azzal indokolta véleményét, hogy a spanyol világelső a tenisznek olyan aranykorában képes eredményes lenni, amikor minden korábbinál nagyobb a versengés.

“Nadalt tenném az első helyre, Federert a másodikra” – idézte a Straits Times Agassit. – “Federer négy éven keresztül kimagaslott a mezőnyből, fölötte állt Roddicknak és Hewittnak. Nadalnak viszont akkor kell alkotnia, amikor Federer, Djokovic és Murray is ott van a mezőnyben. Elért, amit elért, és még nincs ennek vége” – tette hozzá.

A 13 GS-diadallal rendelkező Nadal nagy fölénnyel vezet kettejük párharcában, mivel 23 mérkőzést nyert meg, miközben csak tizet veszített el a svájcival szemben. Már csak Ausztráliában kell még egyszer győznie ahhoz, hogy – harmadikként – mind a négy GS-tornán legalább kétszer diadalmaskodjon. “Számomra figyelemre méltó, amit elért, s az is, hogy ezt Federer legjobb időszakában érte el” – méltatta Nadalt Agassi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top