Connect with us

Sarapova az Avon új arca

Bulvár

Sarapova az Avon új arca

A világklasszis teniszezőnő, Maria Sarapova lesz az arca az Avon új termékcsaládjának, az Avon Luck parfümöknek.

Az Avon új parfümjét az élet szerencsés pillanatai, legemlékezetesebb eseményei és végeláthatatlan lehetőségei ihlették. A méltán híres sportoló, humanitárius és egyben üzletasszony, Sharapova tökéletesen megtestesíti ezt az élményt.

„Az új Avon Luck egy csodálatos illat, én pedig örömmel leszek a nagykövete. Azonnal beleszerettem a parfüm mondanivalójába, vagyis a kemény munka és a szerencse ötvözetének üzenetébe. Számomra az a szerencse, amikor a felkészültség és a szorgalom találkozik a lehetőséggel. Mindig azt vallottam, hogy minél keményebben dolgozol, annál sikeresebb és szerencsésebb leszel, hiszen egyre nagyobb célokért küzdesz” – mondta el Sharapova. „Mindig jó, ha magad mellett tudhatod a szerencsét, bárhová is vezessen az utad.

Tűzd ki magad elé a céljaidat, tegyél meg értük mindent és utána már csak a sikereidet kell megünnepelned ” – tanácsolta a teniszcsillag.

A bejelentéshez készült videó filmet, mely az „Avon Luck – a színfalak mögött Maria Sharapova” címet kapta az alábbi linken tekintheted meg magyar felirattal:

Sarapova az Avon új arca

forrás: joy.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top