Connect with us

Noszály az intenzíven van – a BRFK eljárást indított

Bulvár

Noszály az intenzíven van – a BRFK eljárást indított

Súlyos sérülésekkel kórházban ápolják Noszály Sándort, a volt válogatott teniszező ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) The post Kórházba került Noszály Sándor teniszező appeared first on Sportmenü.

Összeverhették Noszály Sándor volt teniszezőt egy budapesti szórakozóhelyen csütörtök este. A sportoló jobban van, tisztázott is egy-két dolgot az Origónak.

A Bors online értesülései szerint a 2003-as Nagy Ő című műsor 42 éves főszereplőjét egy, a Széchenyi tér közelében lévő szórakozóhelyen verték össze, jelenleg egy belvárosi kórházban ápolják, állapota az első információk szerint súlyos, életveszélyes volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Velvetnek elmondta, az ügyben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.

Noszály Sándort ötször választották Magyarországon az év teniszezőjének – írja a Hvg.hu.

Noszály: Jól vagyok

Az Origo délután elérte telefonon Noszály Sándort, aki cáfolta, hogy verekedés áldozata lett, három nap múlva haza is engedhetik a kórházból.

A csütörtök este történtekről azt mondta, nem volt bunyó, nem verték meg. A barátaival bulizott, amikor „valaki hátulról meglökött, de semmi előzménye nem volt, nem keveredtem szóváltásba senkivel, még egy rossz pillantás sem volt” – mondta az egykori teniszező.

A fejét azonban beütötte, sok vért vesztett, ezért a mentők a Baleseti Intézet intenzív osztályára vitték. A sportember azt mondta, még megfigyelés alatt tartják, de három nap múlva szeretne hazamenni. „Most a barátaim és a családtagjaim vannak velem” – nyilatkozta kissé fáradtan.

A Budapesti Rendőrkapitányság életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top