Connect with us

Agassi megérkezett Budapestre

Bulvár

Agassi megérkezett Budapestre

Autogramvadászok és a sajtó munkásai várták ma (szerdán) Andre Agassit a reptéren. Az egykori nyolcszoros Grand Slam-győztes teniszezőt Schobert Norbert csábította Budapestre.

Andre Agassi jó félórás késéssel, de befutott Budapestre. Nem csoda, hogy az elégedettebbnél is elégedettebb arccal fogadta a sajtó megkülönböztető figyelmét az egykori teniszcsillagot Pestre csábító Schobert Norbert, hiszen sokan légbuboréknak tartották az Agassi-sztorit. Nos, a nyolcszoros GS-győztes teniszezőt mégis megnyerte magának a finteszguru, aki Agassi segítségével fogja népszerűsíteni a hamarosan a tőzsdén is megjelenő Norbi Update Lowcarb Nyrt. termékeit.

Agassit azonban hiába próbáltuk meg szóra bírni, árulná már el, milyen praktikákkal, üzleti ajánlatokkal tudta rávenni a fitneszguru, hogy ne csupán a termékek arca legyen, de üzlettársi feladatokat is vállaljon.

– Nagyon örülök, hogy itt lehetek, jó itt – mondta a tizenhat órás utazás után Budapesten landoló világsztár, aki előbb kiosztott a rajongóknak néhány autogramot, majd jó partner módjára Norbival az oldalán pózolt a kamerák előtt. Később a Norbi kíséretében lévő Temesvári Andreától megtudtuk: Agassi a szerződése értelmében csak a csütörtök esti sajtótájékoztatón nyilvánulhat meg. Addig is a várossal és Norbival ismerkedik.

forrás: borsonline.hu / fotó: Végh István

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top