Connect with us

Sarapova nyerte a pekingi tornát

Egyéni

Sarapova nyerte a pekingi tornát

A negyedik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova három szettben nyert a harmadikként rangsorolt cseh Petra Kvitová ellen a pekingi női tenisztorna döntőjében.

Kvitová már a mérkőzés elején elvette Sarapova adogatását, ám az orosz 3:2-nél visszavette elveszített játékát, majd brékelte ellenfelét, ezek után 6:4-re meg is nyerte az első szettet.

A második játszma nehezen kezdődött Sarapova számára, majdnem elvesztette az első gémet, ám nagy nehézségek után végül kiszenvedte saját adogatójátékát, 1:1-nél viszont már brékelte Kvitová. A cseh innentől a kezébe vette az irányítást, ismételten elvette Sarapova szerváját, aki zavarodottságában, 4:1-es hátrányban magához is kérette edzőjét, ami után aztán rögtön brékelte Kvitovát, de a lendület hamar elfogyott, a szettet így Kvitová nyerte meg 6:2-re.

A döntő szettre Sarapova összeszedte magát, hozta az első adogatójátékát, aztán rögtön el is vette Kvitováét. 3:0-ra elhúzott, végül simán, 6:3-ra megnyerte a döntő játszmát, és ezzel a tornát is.

Sarapova idei negyedik sikerével hétfőtől második lesz a világranglistán az amerikai Serena Williams mögött, megelőzi a román Simona Halepet és a múlt héten Vuhanban győztes Kvitovát.

PEKING, WTA-TORNA (5 427 105 dollár, kemény pálya)
DÖNTŐ:
Sarapova (orosz, 4.)–Kvitová (cseh, 3.) 6:4, 2:6, 6:3

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top