Connect with us

Hewitt jövőre visszavonul

Egyéb hír

Hewitt jövőre visszavonul

Lleyton Hewitt, az ausztrálok kétszeres Grand Slam-győztes teniszezője úgy tervezi, hogy a jövő évi Australian Open lesz számára az utolsó.

Lleyton Hewitt idén februárban már a 34. születésnapját ünnepli, nem csoda, hogy az Australian Openen a második körös búcsúja után ismét érdeklődtek várható visszavonulása felől. Az ausztrál teniszező akkor még nem adott egyértelmű választ, legutóbb viszont nem sok kérdőjelet hagyott a jövőjét illetően.

„Terveim szerint pályára lépek a következő Australian Openen, aztán valószínűleg befejezem – mondta Hewitt, aki visszavonulása után az ausztrál Davis-kupa-csapat kapitányaként dolgozik tovább.

Hewitt jövőre indulna huszadszor az Australian Openen, addig azonban még van egy év. Az idén nem titkoltan a füves szezonra, azon belül is Wimbledonra szeretne csúcsformába lendülni, ezért könnyen lehet, hogy kihagyja a Roland Garrost.

A kétszeres Grand Slam-győztes Hewitt fiatalon érte el legnagyobb sikereit, a US Opent 2001-ben, Wimbledont 2002-ben nyerte meg, 2001 novemberében pedig ő lett minden idők legfiatalabb férfi világelsője (jelenleg 84. a rangsorban). A Davis-kupát 1999-ben és 2003-ban hódította el Ausztráliával.

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top