Connect with us

Sarapova Bouchard-ot, Makarova Halep-et ejtette ki

Egyéni

Sarapova Bouchard-ot, Makarova Halep-et ejtette ki

A női egyes alsó ágán már most eldőlt, hogy biztosan lesz orosz döntős, ugyanis Marija Sarapova két játszmában legyőzte Eugenie Bouchard-t, míg Jekatyerina Makarova Simona Halepet múlta felül, ugyancsak két szettben.

Sarapova és Makarova győzelme egyaránt meggyőző volt. Előbbi 78 perc alatt tudta le a kanadai rivális elleni fellépését, 4–0-ra alakította kettejük párharcának mérlegét, és már hetedik alkalommal jutott be a négy közé az Australian Openen.

Makarova ugyan csak egy évvel fiatalabb Sarapovánál (előbbi ’88-as, utóbbi ’87-es születésű), mégis sokkal később érő típus, ám az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. A legutóbbi két évben már négyszer jutott el legalább a legjobb nyolc közé a Grand Slameken, Melbourne-ben pedig ez már sorozatban a második elődöntője lesz a tavalyi US Open után (ott Serena Williamstől kapott ki a négy között). Győzelme szinte már az első szett után borítékolható volt, hiszen a 47 legutóbbi olyan fellépéséből, amikor megnyerte a nyitó játszmát, 46-ot megnyert!

„Olyan ellenfél vár rám, aki nem számított már favoritnak a torna ezen szakaszában. Ez mindig trükkös helyzet, hiszen tét nélkül érkezik a mérkőzésbe, és már azzal elégedett lehet, hogy ideáig jutott. Ez mindig veszélyes” – tekintett az elődöntő elé óvatosan Sarapova.

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (40 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
NŐI EGYES, NEGYEDDÖNTŐ:
Makarova (orosz, 10.)–Halep (román, 3.) 6:4, 6:0
Sarapova (orosz, 2.)–Bouchard (kanadai, 7.) 6:2, 6:3

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top