Connect with us

Kyrgios keményen beszólt Wawrinkának

Egyéb hír

Kyrgios keményen beszólt Wawrinkának

A pályán és az öltözőben is nézeteltérésbe keveredett az ausztrál Nick Kyrgios és a svájci Stan Wawrinka a 4,18 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztornán.

A két játékos második fordulós találkozóját Wawrinka hátsérülés miatt feladta a harmadik szettben, de előtte riválisa kötekedően átszólt neki a pályán: „Kokkinakis megdöngette ám a barátnődet. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom.”

A kétszeres Grand Slam-bajnok Wawrinka tavaly elköltözött családjától, és újabban a horvát teniszezővel, Donna Vekiccsel hozták hírbe – akárcsak Kyrgios Davis Kupa-csapattársát és jóbarátját, Thanasi Kokkinakist.

Magnus Norman, a világranglistán ötödik svájci játékos edzője a Twitter csevegőoldalon üzent az ausztrálnak: „Ez aljas volt. Remélem, van körülötted valaki, aki megtanít pár dologra az életről. Nagyon szomorú.”

Az ATP-rangsorban 41. Kyrgios azzal védekezett, hogy a pillanat hevében csak visszavágott Wawrinka egy korábbi „beszólására”.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a Roland Garros címvédője közölte, nem ez az első alkalom, hogy Kyrgiosnak viselkedési problémái akadnak a pályán, és reméli, hogy az ATP erélyesen fellép ellene.

„Nemcsak magát hergeli és csúnyán viselkedik, hanem a többi játékost, a labdaszedőket és a bírókat is sértegeti. Az öltözőben mondtam neki egyet s mást, de ez köztünk marad” – tette hozzá Wawrinka.

mti

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: Egyéb hír

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top