Connect with us

Az ATP-vb a DIGI Sporton

Egyéb hír

Az ATP-vb a DIGI Sporton

Egy hétig ismét a világ legjobb férfi teniszezőié a főszerep a DIGI Sporton.
Az ATP-világbajnokság november 15. és november 22. között jelentkezik a csatornán.

Vasárnaptól ismét startol a férfi tenisz-világbajnokság, ahol a világranglista első nyolc helyezettje küzd meg egymással a trófeáért. A hagyományosan a szezon végén megrendezésre kerülő prémium tornát továbbra is a DIGI Sport közvetíti hazánkban, idén az egyéni mérkőzések mellett a páros küzdelmekkel kibővítve aBarclaysATP World Tour Finals közvetítését.

A jelenlegi legjobb férfiteniszezők versenye mindig látványos meccseket, idegőrlő játszmákat és briliáns játékot ígér. Erre számíthatunk a mostani, november 15-én, vasárnap kezdődő ATP-világbajnokságon is, ahol a TOP8 egyéni teniszező és pároslép pályára a londoni O2 Arénában.

NovakDjokovics hihetetlen győzelmi sorozatot produkált ebben a szezonban is, Roger Federer és Andy Murray harca a világranglista 2 -3. helyén a legjobbat hozza ki mindkét klasszisból, StanWawrinka bármikor képes meglepetést okozni és Rafael Nadal is kezdi visszanyerni korábbi formáját. A közvetítés ráadásul idén a párosok versenyével is kibővül a DIGI Sporton, így izgalmakban és látványos csatákban biztosan nem lesz hiány. Ahogy további teniszversenyekből sem a DIGI Sporton.

A csatorna a jelenleg 2017-ig érvényes WTA Premier Tornák közvetítési jogát sikerrel hosszabbította meg a jogtulajdonossal további 5 évre. 2017-2021 között szezononként több mint 50 esemény sugárzását tartalmazza a megállapodás, többek között négy kiemelt Premier Mandatory tornát és az év végi WTA-világbajnokságot.

DIGI Sport, Mindenünk a sport!
www.digisport.hu

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: Egyéb hír

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top