Connect with us

Murray: nem akarok félelemben élni

Egyéb hír

Murray: nem akarok félelemben élni

2015. november 27-én kezdődik a Davis-kupa döntője. A helyszín a belga Gent lesz, ami 50 kilométerre van Molenbeektől, ahol állítólag a párizsi terrortámadás egyik elkövetője bujkál. Belgiumban harmadfokú terror riadó van, de Andy Murray szeretne játszani.

A világranglista második helyén áll jelenleg a skót Andy Murray. Kisebb meglepetésre a brit tenisz csapat bejutott a 2015-ös Davis-kupa döntőjébe, ahol Belgium lesz az ellenfele. A döntő tornát fedett pályán és salak borításon rendezik meg Gent városában.

“Nem akarok félelemben élni minden egyes alkalommal, amikor pályára lépek.” – mondta Andy Murray, a világranglista második helyén álló teniszező.

“Megértem, hogy aggódnak miattunk, de nekem és a 2000 szurkolónak, aki elkísér minket, nem kell túlaggódnia a dolgokat.” – idézi a Times Andy Murrayt.

“Az elkövetkező néhány hétben minden sportesemény biztonsági szintjét meg kell növelnünk a tragikus események miatt. Ebbe beletartozik a Davis-kupa és a FED-kupa döntője is.” – mondta David Haggerty, a Nemzetközi Tenisz Szövetség elnöke.

A britek ma jelentették be, hogy melyik öt teniszező játszhat a döntőben: James Ward, Kyle Edmund, Jamie Murray, Dominic Inglot és a csapatkapitány Andy Murray. Nagy-Britannia utoljára 1936-ban nyert Davis-kupát.

forrás: faktor.hu

 

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top