Connect with us

Murray először játszik apaként

Bulvár

Murray először játszik apaként

Andy Murray-nek és feleségének, Kim Searsnek február 7-én született meg kislánya. Sophia Olivia a pár első gyermeke.

Murray felesége egy hónapja adott életet lányuknak, és Sophia megérkezése megváltoztatta a férfi tenisz-világranglista 2. helyén álló brit klasszis életét. Murray a hét végén a Japán elleni Davis-kua mérkőzésre összpontosít, de bevallotta, most már egyre nehezebb egyensúlyoznia a tenisz és a családi élet között.

„Nem tagadom, nagyon sokszor eszembe jut, mi lehet otthon. A héten nem láttam a családom néhány napot, és ezt máris keménynek éreztem. Próbálom megtalálni az egyensúlyt: amikor a pályán vagyok, csak a teniszre koncentrálok, de a pályán kívül otthon járnak a gondolataim. Amilyen gyakran csak tudok, beszélek Kimmel, de negyon nehéz távol lenni most, amikor a lányom még ennyire kicsi” – nyilatkozta a Mirrornak.

A The Scotsman című edinburghi napilapnak ennél is bővebben nyilatkozott az apaságról.

„A szülői érzés nagyon különbözik attól, amit vártam. Egy csodálatos élmény, de egyben nehéz is. Tudtam, hogy nem olyan lesz, mint a filmekben” – nyilatkozta.

Annak örül, hogy a legfőbb félelem, az alváshiány egyelőre nem zavarta meg az életüket. „Sophia egész jól aludt az első hetekben, semmi megrázó esemény nem történt. Igaz, én éjszaka sokat nem is tehetek, hiszen amikor felébred, akkor enni akar. De sajnos az én testem nem termel tejet, így aztán sok mindenben nem tudok segíteni” – tette hozzá.

Murray abban bízik, hogy az apaság ugyanolyan hatással lesz rá, mint Novak Djokovicra, aki fia, Stefan születése óta, 16 hónapja szinte verhetetlen.

Kommentek

Több innen: Bulvár

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top