Connect with us

Nadal perelni fog a doppingvádak miatt

Egyéb hír

Nadal perelni fog a doppingvádak miatt

Roselyne Bachelot, a korábbi francia egészségügyi és sport miniszter néhány napja azt mondta egy interjúban, hogy szerinte a teniszező 2012-ben egy doppingeset miatt hagyott ki több hónapot. Rafael Nadal nem hagyja szó nélkül a vádakat.

Rafael Nadal három szettben legyőzte Gilles Müllert az Indian Wellsben rendezett tenisztorna második fordulójában, és ezzel bejutott a legjobb harminckettő közé. A spanyol klasszis azonban nem tudott felhőtlenül örülni a sikernek. Néhány napja ugyanis azt állította róla Roselyne Bachelot korábbi francia egészségügyi- és sportminiszter, hogy 2012-ben egy pozitív doppingeset miatt kellett kihagynia hét hónapot. Nadal azt mondta, bepereli a politikust.

„Nem érdekel ezeknek az embereknek a véleménye, mert tudom, hogy jutottam el idáig. És azok is tudják, akik ismernek engem. Régebben nem foglalkoztam az engem ért vádakkal, mert nem tűntek komolynak. De Franciaország egyik miniszterének vállalnia kell a felelősséget a szavaiért, úgyhogy ezúttal szembe fogok vele szállni. Be fogjuk őt perelni, és mától bárki mond rólam hasonlót, ugyanezt fogjuk tenni, mert ez már egyszerűen túl sok” – mondta feldúltan a korábbi világelső a meccs utáni sajtótájékoztatón.

fotó : sportsworldnews.com / Getty Images

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top