Connect with us

Visszalépett az olimpiától a botrányhős Kyrgios

Olimpia

Visszalépett az olimpiától a botrányhős Kyrgios

Nick Kyrgios visszalépett az olimpiai játékoktól, az ausztrál teniszező ezzel a lépéssel tiltakozik az Ausztrál Olimpiai Bizottság “nyilvános lejárató kampánya” ellen.

“Az AOC [Ausztrál Olimpia Bizottság] nyíltan ellenséges és igazságtalan bánásmódja számomra azt jelentette az elmúlt három évben, hogy nem akarják, hogy én képviseljem az országot az olimpián. Ez csak megerősítette bennem az elhatározást, hogy visszalépjek az indulástól” – olvasható Kyrgios közleményében.

A görög származású botrányhős vitája évek óta tart, legutóbb akkor erősödött fel, amikor barátját, Bernard Tomicot figyelmeztette az AOC elnöke, Kitty Chiller, mert “gusztustalanul viselkedett” egy madridi tornán. Kyrgios kiakadt, és a közösségi médiában keményen támadta Chillert, aki csak annyit válaszolt, “Kyrgiosnak fogalma sincs, hogyan kell viselkednie egy olimpikonnak”.

A legnagyobb vesztes a Tennis Australia szövetség lehet, mert ők nyilván ragaszkodtak a legmagasabban jegyzett (Kyrgios 19. a világranglistán) játékosukhoz. A TA próbált közvetíteni a felek között, de legutóbb már csak annyit mondtak, “roppant csalódottak vagyunk, hogy ilyen helyzetbe hozták Kyrgiost”.

forrás: origo.hu / fotó: foxsports.com.au

Kommentek

Több innen: Olimpia

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top