Connect with us

Kirúgtak három francia teniszezőt a válogatottból

Olimpia

Kirúgtak három francia teniszezőt a válogatottból

A riói olimpián tanúsított magatartása miatt három francia játékost száműzött a válogatottól a Francia Tenisz Szövetség (FFF).

Benoit Paire, aki a 16. kiemelt volt a férfiak ötkarikás versenyében, többször is kimaradt éjszakára, és késve érkezett vissza az olimpiai faluba. Emellett a 27 éves játékos – aki 34. a világranglistán – lenézően nyilatkozott a játékok fontosságáról, mivel Rióban nem lehetett világranglistapontokat szerezni.

A nőknél Kristina Mladenovicnak és Caroline Garciának kell bűnhődnie, amiért becsmérlően emlegették az FFF-et. Ennek az állt a hátterében, hogy a párosok első fordulójában nem egyforma ruházatban akartak pályára lépni, mivel a szövetség nem tájékoztatta őket a szabályról. Ezért annak érdekében, hogy ne léptessék le őket, Mladenovic a saját ruháiból adott partnerének. Később Mladenovic közösségi oldalán úgy vélekedett, hogy az FFF hozzá nem értésével tönkre tette a meccsüket.

Az FFF szeptember 24-én tárgyalja a három teniszező ügyét. Paire sosem volt tagja a Davis Kupa-csapatnak, Mladenovic és Garcia viszont alapembernek számít a francia Fed Kupa-válogatottban, amely a novemberi döntőben Csehország csapatával csap össze Strasbourgban.

forrás: MTI

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Olimpia

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top