Connect with us

Meccslabdáról kapott ki a Babos, Svedova páros

Páros

Meccslabdáról kapott ki a Babos, Svedova páros

Babos Tímea és a kazah Jaroszlava Svedova meccslabdáról kapott ki a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh duótól a szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének csütörtöki negyeddöntőjében.

A magyar játékos és párja szoros küzdelemben 7:5-re megnyerte az első játszmát a viadal honlapja szerint. A második szettben Babosék kétszer elvették riválisuk adogató játékát, ráadásul másodjára így a mérkőzés megnyeréséért adogathattak, a játszma mégis rövidítésbe torkollott, amelyben meccslabdát hárítva a Mattek-Sands, Safarova kettős kerekedett felül.

A döntő rövidítés már nem hozott kiélezett küzdelmet, abban az esélyesebbnek tartott Mattek-Sands és Safarova 10-2-re bizonyult jobbnak. A két páros idén másodszor találkozott, az elsőn két játszmában kikaptak Babosék a Miamiban rendezett torna fináléjában. A mostani találkozó 2:32 óráig tartott.

„Nagyon jó meccs volt! Nagyon-nagyon jól játszottam és Szlava is! Sajnos néha-néha beremegett a szervája, de ez benne van a pakliban” – értékelt saját honlapján Babos, aki hangsúlyozta, összességében igen magas színvonalú meccset játszottak. „Örülök, hogy ilyen jó tenisszel sikerült párosban befejeznem az évet!” Babos a weboldal beszámolója szerint Szingapúrból Kínába utazik a Csuhajban sorra kerülő Bajnokok Tornájára. A magyar játékos elsőszámú tartalék ezen a versenyen, akkor lép pályára, ha valaki visszalép a 12 fős mezőnyből. Elmondta, addig nem akarja lezárni az évet, amíg el nem dől hivatalosan, játszhat-e a tornán.

forrás: MTI

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Páros

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top