Connect with us

Babosék a nyolcaddöntőben búcsúztak

Páros

Babosék a nyolcaddöntőben búcsúztak

Babos Tímea – oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával – nem jutott be a negyeddöntőbe párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A magyar, orosz duó a hétfői játéknapon két szettben kapott ki a második helyen kiemelt, két éve győztes Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová amerikai, cseh kettőstől.

A 35 perces első játszma elején – a babostimea.hu oldal beszámolója szerint – mindkét páros elveszítette adogatását, majd a magyar, orosz kettős kétszer is közel állt a brékhez: 2:2 és 3:3 után is eljutott 40-40-ig, de tovább már nem. A háromszoros Grand Slam-győztes ellenfél a nyolcadik gémben két bréklabdához jutott, és a második esélyt ki is használta. Ezután Mattek-Sands és Safarova 15-30-ról szerválta ki a szettet, 5:3 után.

A második játszma elején Babos és Pavljucsenkova nagy csatában veszítette el adogatását, majd 2:0-nál ismét brékelt az amerikai, cseh kettős. Mattek-Sands és Safarova ezután elhúzott 5:1-re, úgy tűnt, nagyon sima lesz a meccs vége, de Babosék felzárkóztak 5:4-re. A következő játékban viszont véget ért az 1 óra 15 percig tartó összecsapás.

„Sajnos csak így sikerült a mai mérkőzés… Az ellenfél nagyon-nagyon jól játszott. – értékelt saját oldalán Babos Tímea. – Talán az első szettben, főleg a meccs elején lehetett volna esélyünk. Talán Nasztja egy picit fáradtabban mozgott, de mindketten nagyon akartunk, küzdöttünk az újabb győzelemért. De ilyen a tenisz…” – folytatta a magyar játékos, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy nagyon erős ellenféltől szenvedtek vereséget.

Babos egyesben az első fordulóban kiesett Melbourne-ben.

forrás: MTI

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (50 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
NŐI PÁROS, NYOLCADDÖNTŐ:
Mattek-Sands, Safarová (amerikai, cseh, 2.)-Babos, Pavljucsenkova (magyar, orosz) 6:3, 6:4

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Páros

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top