Tenisz Blog

Bouchard elbukta a fogadást, szurkolóval randizott

Betartva ígéretét randevúzott egyik szurkolójával a kanadaiak teniszezője, Eugenie Bouchard, aki a profi amerikaifutball-liga nagydöntője, a másfél héttel ezelőtti Super Bowl kapcsán veszített el egy fogadást.

A 22 éves játékos szerdán – a “Super Bowl Twitter randi” keretében – a Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks kosárlabda-mérkőzést nézte végig az első sorból a fogadást megnyerő John Goehrkével.

A 2017-es Sports Illustrated Swimsuit magazinban Palvin Barbarával szereplő Bouchard azt írta az NFL-meccs során a Twitterre, amikor az Atlanta Falcons 25 ponttal vezetett, hogy tudta, csapata nyerni fog a Tom Brady vezette New England Patriots ellen. Goehrke ekkor visszakérdezett, hogy elmegy-e vele randizni, ha mégis a Patriots nyeri az összecsapást.

Mivel a teniszező igent mondott, s a New England végül hosszabbításban tényleg megnyerte a Super Bowlt, a meglepett Bouchard egyrészt beismerte, hogy megtanulta a leckét, s a jövőben soha nem fogad Tom Brady ellen, másrészt betartva ígéretét, találkozott szurkolójával.

forrás: MTI /fotó: cbc.ca