Connect with us

Bouchard elbukta a fogadást, szurkolóval randizott

Bulvár

Bouchard elbukta a fogadást, szurkolóval randizott

Betartva ígéretét randevúzott egyik szurkolójával a kanadaiak teniszezője, Eugenie Bouchard, aki a profi amerikaifutball-liga nagydöntője, a másfél héttel ezelőtti Super Bowl kapcsán veszített el egy fogadást.

A 22 éves játékos szerdán – a “Super Bowl Twitter randi” keretében – a Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks kosárlabda-mérkőzést nézte végig az első sorból a fogadást megnyerő John Goehrkével.

A 2017-es Sports Illustrated Swimsuit magazinban Palvin Barbarával szereplő Bouchard azt írta az NFL-meccs során a Twitterre, amikor az Atlanta Falcons 25 ponttal vezetett, hogy tudta, csapata nyerni fog a Tom Brady vezette New England Patriots ellen. Goehrke ekkor visszakérdezett, hogy elmegy-e vele randizni, ha mégis a Patriots nyeri az összecsapást.

Mivel a teniszező igent mondott, s a New England végül hosszabbításban tényleg megnyerte a Super Bowlt, a meglepett Bouchard egyrészt beismerte, hogy megtanulta a leckét, s a jövőben soha nem fogad Tom Brady ellen, másrészt betartva ígéretét, találkozott szurkolójával.

forrás: MTI /fotó: cbc.ca

Kommentek

Több innen: Bulvár

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top