Connect with us

Bouchard ismét randizna rajongójával

Bulvár

Bouchard ismét randizna rajongójával

A fogadását elveszítő kanadai szexi teniszező, Eugenie Bouchard (22) szíve szerint megismételné a rajongójával a találkájukat.

Mint arról beszámoltunk, a kanadai Eugenie Bouchard elvesztett egy fogadást a rajongójával szemben, így találkoznia kellett vele. A 22 éves kanadai teniszező szépség a február 5-i Super Bowl alatt 28-3-as Atlanta-vezetésnél kiírta a Twitterre, hogy érezte, a Falcons megnyeri az NFL 51. nagydöntőjét. Egy fiatal rajongója megkérdezte tőle, ha a New England Patriots megfordítja a meccset, akkor elmegy-e vele randira, amire Bouchard igennel felelt.

A Pats történelmi meccsen, óriási csata árán, 25 gólos hátrányból fordítva 34-28-ra nyert. A teniszcsillag állta a szavát, és csütörötkön randiztak. A találkát a Brooklyn Nets–Milwaukee Bucks (125-129) kosármeccsen ejtették meg, ami előtt Goehrke egy kisebb ajándékkal kedveskedett Bouchardnak. A srác fülbevalót vett neki, aki mellékesen nem győzte megköszönni azt estét, annyira bearanyozta a napját.

– Fülbevalót kaptam ajándékba Johntól. Tegnap este adta nekem, amikor találkoztunk, és én még azóta nem bontottam ki a dobozból. Egy lány mindig szereti a fülbevalókat. Köszönöm John – árulta el Bouchard, aki megerősítette, hogy másodszor is találkozna a férfival.

– Tervezem a következő randi időpontját. Értem jött a szállodához, mint egy úriember. Szerencsés vagyok, hogy ilyen normális emberbe botlottam. Az biztos, hogy lesz még folytatása – mondta a TMZ-nek Bouchard.

Kommentek

Több innen: Bulvár

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top