Tenisz Blog

Bouchard ismét randizna rajongójával

A fogadását elveszítő kanadai szexi teniszező, Eugenie Bouchard (22) szíve szerint megismételné a rajongójával a találkájukat.

Mint arról beszámoltunk, a kanadai Eugenie Bouchard elvesztett egy fogadást a rajongójával szemben, így találkoznia kellett vele. A 22 éves kanadai teniszező szépség a február 5-i Super Bowl alatt 28-3-as Atlanta-vezetésnél kiírta a Twitterre, hogy érezte, a Falcons megnyeri az NFL 51. nagydöntőjét. Egy fiatal rajongója megkérdezte tőle, ha a New England Patriots megfordítja a meccset, akkor elmegy-e vele randira, amire Bouchard igennel felelt.

A Pats történelmi meccsen, óriási csata árán, 25 gólos hátrányból fordítva 34-28-ra nyert. A teniszcsillag állta a szavát, és csütörötkön randiztak. A találkát a Brooklyn Nets–Milwaukee Bucks (125-129) kosármeccsen ejtették meg, ami előtt Goehrke egy kisebb ajándékkal kedveskedett Bouchardnak. A srác fülbevalót vett neki, aki mellékesen nem győzte megköszönni azt estét, annyira bearanyozta a napját.

– Fülbevalót kaptam ajándékba Johntól. Tegnap este adta nekem, amikor találkoztunk, és én még azóta nem bontottam ki a dobozból. Egy lány mindig szereti a fülbevalókat. Köszönöm John – árulta el Bouchard, aki megerősítette, hogy másodszor is találkozna a férfival.

– Tervezem a következő randi időpontját. Értem jött a szállodához, mint egy úriember. Szerencsés vagyok, hogy ilyen normális emberbe botlottam. Az biztos, hogy lesz még folytatása – mondta a TMZ-nek Bouchard.