Connect with us

Cilic és Dimitrov is ott lesz a világbajnokságon

Egyéb hír

Cilic és Dimitrov is ott lesz a világbajnokságon

Marin Cilic és Grigor Dimitrov is biztossá tette részvételét a férfi teniszezők szezonzáró, londoni ATP-világbajnokságán.

A horvát és a bolgár játékos szereplése azzal vált biztossá, hogy az amerikai Sam Querrey kedden elvesztette nyitó fordulós mérkőzését Bécsben.

A 29 éves Cilic májusban megnyerte az isztambuli versenyt, Wimbledonban és a szintén londoni Queen’s Clubban pedig döntőt vívott. A világranglista negyedik helyezettje 2014 és 2016 után harmadik vb-jére készülhet.

Az idén Cincinnatiben, Szófiában és Brisbane-ben diadalmaskodó Dimitrov (8.) személyében először játszik majd bolgár teniszező a világbajnokságon.

Előzőleg az Australian Open- és wimbledoni bajnok Roger Federer, a Roland Garrost és a US Opent megnyerő Rafael Nadal, az idén már öt tornagyőzelemnél tartó Alexander Zverev, valamint az osztrák Dominic Thiem jutott ki a nyolcfős szupertornára, amelyet november 12. és 19. között rendeznek a brit fővárosban. A vb-re még két hely kiadó, ezekre a legnagyobb eséllyel a belga David Goffin és a spanyol Pablo Carreno Busta pályázik.

Az élmezőnyből az elmúlt hónapokban több klasszis játékos is kidőlt sérülés miatt, köztük Andy Murray, Novak Djokovics, Stan Wawrinka, Nisikori Kei, Milos Raonic, Tomás Berdych és Gaël Monfils is.

forrás: MTI

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top