Connect with us

Federer győzelemmel kezdett az ATP-VB-n

ATP

Federer győzelemmel kezdett az ATP-VB-n

A hatszoros világbajnok Roger Federer két játszmában (6:4, 7:6) legyőzte az amerikai Jack Sockot a londoni ATP-vb Boris Beckerről elnevezett csoportjának első fordulójában. A kvartett másik mérkőzését az esti órákban Alexander Zverev és Marin Cilic vívja.

A 19-szeres Grand Slam-győztes Roger Federer magabiztosan léphetett pályára a londoni O2 Arénában, hiszen eddigi három találkozásuk alkalmával még játszmát sem veszített Jack Sock ellen. A svájci ezúttal már az első játékban elvette Sock adogatását, s a korán megszerzett előnyt nem is engedte ki a kezéből (6:4).

A második szettben az amerikai összesen két pontot (!) nyert fogadóként, adogatóként viszont vért izzadt, hogy ne veszítse el a szerváját. A párizsi Masters-tornát megnyerő Sock 3:3 után öt bréklabdát hárított, és kiharcolta a rövidítést. A tie-breakben az amerikai 4–2-ről még felállt, az utolsó három pontot azonban Federer nyerte (7–4), így másfél óra alatt véget ért a mérkőzés.

A 36 éves svájci pályafutása során 14. alkalommal érte el egy naptári éven belül az 50 győzelmet, s Sockkal szemben 4–0-ra módosította a mérlegét.

LONDON, ATP-VILÁGBAJNOKSÁG
Boris Becker-csoport, 1. forduló:
Roger Federer (svájci, 2.)–Jack Sock (amerikai, 8.) 6:4, 7:6 (7–4)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top