Connect with us

Babos vegyespárosban is továbbment

Vegyespáros

Babos vegyespárosban is továbbment

Babos Tímea a női páros után vegyes párosban is továbbjutott az Australian Openen: az indiai Rohan Bopannával 6:2, 6:4-re győztek a Perez, Whittington ausztrál kettős ellen.

A hét utolsó napján a honfitársaink közül csak Babos Tímea lépett pályára az Australian Openen, de az ő mérkőzésére is várni kellett jó darabig, mivel a negyedik meccsnek jelölték a Margaret Court Arena programjában. A második számú pályán az első találkozó ugyan az első játszmában 4:1-nél véget ért a vesztésre álló fél feladása miatt, ám utána a férfi egyes nyolcaddöntőjéből Marin Cilic 3 óra 31 perc alatt jutott tovább, és még hátravolt egy kétórás női egyes…

Aztán, mikor végre elkezdődött, akkor a meccsel magával már nem volt már gond: Babos és az indiai Rohan Bopanna a legelső játékban brékeltek, majd 3:1-nél ismét, így könnyed 6:2-vel húzták be az első szettet.

A másodikban 1:1 után jött a brékjük, amivel ugyancsak végigvitték a játszmát, és 6:4-gyel tettek pontot a történet végére.

„Most először játszottunk együtt, ami sosem könnyű, főleg, hogy hazai párossal kerültünk szembe. Nagyon örülök a továbbjutásnak – nyilatkozta Babos a pályán, amihez Bopanna mosolyogva ezt tette hozzá: – Tényleg most játszottunk először együtt, de Timi nagyon jól szervált, amivel kisegített néha, mert elrontottam néhány ütést…”

Babosék a nyolcaddöntőben a King, Skugor amerikai, horvát párossal találkoznak.

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (55 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
VEGYES PÁROS, 1. FORDULÓ
Babos, Bopanna (magyar, indiai, 5.)–Perez, Whittington (ausztrál) 6:2, 6:4

Kommentek

Több innen: Vegyespáros

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top