Connect with us

Babosék a nyolc között párosban

Páros

Babosék a nyolc között párosban

Kiválóan halad Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic női párosban az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Australian Open): a nyolcaddöntőjüket két játszmában, 7:5, 6:2-re nyerték hétfőn, így már a nyolc között vannak.

Miközben a szomszédos stadionban, a Rod Laver Arenában elkezdett melegíteni a férfi egyes nyolcaddöntőjére Fucsovics Márton és a címvédő Roger Federer, a Margaret Court Arenában nekilátott a női páros nyolcaddöntőjének Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic, méghozzá a Golubic, Sztojanovics svájci, szerb kettős ellen.

Ám nem kezdtek valami jól, miként az előző fordulóban, úgy most is elveszítették a legelső adogatásukat, majd a harmadikat is – de aztán bemelegedtek, így 4:4-nél utolérték az ellenfelet. Sőt, a legjobbkor 6:5-nél is elvették az ellenfél adogatását, így megnyerték a 12 gémben hét bréket hozó első szettet.

A másodikban 2:1-es vezetésüknél brékeltek először, és utána simán, 6:2-vel be is húzták a szettet, viszonylag könnyedén jutva a legjobb nyolc közé.

„Ismét jó volt a Margaret Courton játszani – kezdte a pályán adott nyilatkozatát Babos. – Gyakorlatilag két év után játszunk ismét együtt Kikivel, ezért nagy dolog, hogy ismét negyeddöntőzhetünk. Remélhetőleg, van még hátra néhány meccsünk…”

A negyeddöntőben majd a Csan, Hlavácková tajvani, cseh kettős találkoznak – Babos éppen Hlaváckovával nyerte meg tavaly az évzáró világbajnokságot.

Kommentek

Több innen: Páros

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top