Tenisz Blog

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

A teniszező Dohába érkezve vette észre, hogy több dolog is hiányzik a poggyászából.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, nagyon egyre többen jelzik, hogy felnyitották és kifosztották a csomagjukat a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Január közepén Budapest dél-koreai nagykövetsége tett közzé egy bejegyzést a Facebookon, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy az értékes holmijait mindenki inkább a kézipoggyászában vigye magával.

A helyzet annyira rossz volt, hogy a közlekedési hatóság hatáskörében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elrendelte a poggyászkezelési engedéllyel rendelkező, a légitársaságok által megbízott földi kiszolgáló szervezetek soron kívüli hatósági ellenőrzését.

Úgy tűnik azonban, hogy ennek hatása egyelőre nem érződik. Pénteken Babos Tímea arról számolt be Facebook-oldalán, hogy Dohába érkezése után szétvagdosva, kifosztva találta a csomagját.

“Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan indultam? Budapestről…15 éve utazom és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez elszomorít!
Jó utat Mindenkinek, járjatok több szerencsével!?
Puszi!” – írta a teniszező