Connect with us

Fucsovics Federerrel edzett Miamiban

Egyéb hír

Fucsovics Federerrel edzett Miamiban

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán elrajtoló miami keménypályás tenisztornára készül.

A 27 éves magyar játékos Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a svájci szupersztárral mosolyog a centerpályának számító Hard Rock Stadionban.

„Több száz ember előtt ütöttünk. Nagyon jó a centerpálya, nincs szél, és minden kifogástalan. Rogerrel jókat beszélgettünk a pihenőkben, kiderült, hogy egyenesen a reptérről jött a pályára” – árulta el a világranglista 36. helyezettje. „Az edzés után keddre is hívtak, de az nem biztos, hogy összejön, mert esőt mondanak. Rogerrel most csak a döntőben találkozhatunk, mert ő az alsó, én a felső ágon vagyok” – utalt arra, hogy februárban Dubajban élvezetes meccsen kapott ki Federertől a negyeddöntőben.

Fucsovics 29. kiemeltként vág neki a floridai szupertornának, így csak a második fordulóban – a legjobb 64 között – kezd, méghozzá selejtezőből érkező ellenféllel. Az első mérkőzésére várhatóan szombaton vagy vasárnap kerül sor.

forrás: MTI

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top