Connect with us

„Azt kívánom, hogy halj meg” – megfenyegették Stollárt

Egyéb hír

„Azt kívánom, hogy halj meg” – megfenyegették Stollárt

Minősíthetetlen stílusú üzenetet kapott Stollár Fanny az Instagram-oldalán: a 20 éves magyar teniszezőt azt követően fenyegették meg, hogy az első fordulóban búcsúzott a charlestoni tornán.

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib…ott k…a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz…r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k…a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k…a” – írta a dühös „szurkoló” Stollárnak, aki egy nevetős hangulatjel mellett „szurkolói szeretet” címmel osztotta meg az üzenetet.

„Nem ez az első eset, szomorú, de többször előfordult már, hogy ilyen ocsmányságokat írtak a teniszezőknek. Az internet világában sajnos ez mindennapi” – mondta Juhász Gábor, a hazai szövetség sportigazgatója és női szövetségi kapitány a Blikknek.

Stollár a 823 ezer dolláros összdíjazású charlestoni tornán két játszmában szenvedett vereséget a világranglista 78. helyén álló spanyol Sara Sorribes Tormótól, majd egy nappal később párosban is búcsúzott az amerikai Sofia Kenin oldalán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top